Sähköinen kirjanpito: Tilipaja

Sähköinen kirjanpito tarkoittaa, että paperisota on historiaa. Paperipinojen tilalle saat helppokäyttöisen, nettiselaimella käytettävän ohjelman.

Tätä on sähköinen ja paperiton kirjanpito

Sähköinen kirjanpito tarkoittaa, että paperisota on historiaa. Paperipinojen tilalle saat helppokäyttöisen, nettiselaimella käytettävän ohjelman.

Sinun ei enään tarvitse kirjata ostolaskuja tietokoneellasi. Kun ostat jotain, voit pyytää laskun sähköisenä suoraan ohjelmaasi, tai valokuvata kuitin kännykälläsi ja heittää kuitin roskiin.

Myyntilaskutuskin onnistuu tietokoneella tai kännykällä. Asiakkaiden laskutustiedot jäävät kätevästi muistiin, joten yhtäkään asiakasta ei tarvitse kirjoittaa laskupohjaan montaa kertaa.

Kirjanpitoon voi sisältyä kaikki mitä tarvitset, tai vain muutama tarvitsemasi palvelu. Voit hankkia meiltä myös palkanlaskennan, ostolaskujen maksatuksen, laskutuksen sekä tilinpäätökset ja veroilmoitukset.

Muuta mukavaa

  • Kaikki yrityksesi raha-asiat ovat ajan tasalla ja aina helposti katseltavissa suoraan nettiselaimellasi.
  • Sähköinen kirjanpito voi kasvaa yrityksesi tarpeiden mukaan rajattomasti, ja maksat silti vain palveluista, joita tarvitset ja käytät.
  • Ensitapaamisessa katsotaan yhdessä, mitä oikeasti tarvitset ja mitä et. Tapaaminen on maksuton.
  • Paperiton kirjanpito ei ole pelkästään näppärää ja edullista. Myös ympäristö kiittää paperittomia toimistoja.
  • Jos tunnet jo valmiiksi jonkin sähköisen kirjanpitojärjestelmän, voit käyttää sitä meidän kanssamme! Me emme pakota sinua mihinkään muottiin.

Talouspajan Talouspäällikkö -palvelu

“Mitä minun kannattaa tehdä talousdatani perusteella?”

Jos olet aina ajatellut, että pienimuotoinen bisneskonsultointi ja sparraus olisivat tervetulleita, mutta ihan liian kalliita, niin meidän Talouspäällikkö-palvelumme on sinua varten.

Talouspäällikkö on bisneskonsultin ja kirjanpitäjän yhdistyminen. Tarkkailemme yrityksesi talousdataa luottamuksellisesti, ja käymme kanssasi läpi sovituin väliajoin uusia mahdollisuuksia saada yrityksesi saavuttamaan tavoittet.

Varaa maksuton neuvonta

Jos päätät asioida meidän kanssamme, tiedät mitä saat. Otetaan yhdessä sika säkistä pöydälle maksuttomassa neuvontatapaamisessa.

Yhteystiedot

044 555 2496

Rautatienkatu 34C LH 6, 90100 Oulu, Ollinkalliontie 3, 92100 Raahe

Talouspaja Oy2883355-7Oulu

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

[contact-form-7 id="42" title="Yhteydenottolomake 1"]
Sulje

Laita meille viestiä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

[contact-form-7 id="43" title="Viestilomake"]

Ja niin meistä tuli Rotio!

2Point ja Talouspaja yhdistivät liiketoimintansa. Toiminta jatkuu uudella nimellä, joka on Rotio Oy. 

Nykyisenä asiakkaana kaikki palvelusi jatkuvat ennallaan. Isompana toimijana Rotiolla on kuitenkin mahdollisuuksia yhä kattavampaan palveluun, yhä useammalle suomalaiselle yritykselle.

Lupauksemme on: Yrittäjää ei jätetä.

Lue lisää: rotio.fi